Külső megjelenések

„Több európai uniós és hazai jogszabály szabályozza az uniós támogatással megvalósuló fejlesztési tervekkel, így az ÚMFT-vel kapcsolatos kommunikációs kötelezettségeket és feladatokat, mind a lebonyolító intézményrendszer, mind pedig a pályázók, projektgazdák számára. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint az ÚMFT végrehajtásáért felelős intézmény egy 2007-2013 időszakra szóló, az EU által jóváhagyott kommunikációs stratégia kidolgozásával, annak mentén haladva kívánja megvalósítani kommunikációs tevékenységét. Ennek a kommunikációs stratégiának az egyik alapeleme az arculati kézikönyv, mely az ÚMFT minden szereplője számára kijelöli az arculati irányokat.”

Arculati kézikönyv

„A pályázónak a projekt jellegétől és méretétől függően előírt kommunikációs kötelezettsége áll fenn. Ezek mellett azonban a jól megtervezett és megvalósított kommunikáció számos lehetőséget és előnyt is nyújthat a kedvezményezettnek, és érdemben hozzájárulhat a projekt szakmai eredményességéhez. A szakmai munka és a pénzügyi hatékonyság mellett a szervezet kommunikációs képességét nevezik a sikerhez vezető út harmadik alappillérének. Profiltól és mérettől függetlenül minden szervezet (projekt) számára elengedhetetlen, hogy folyamatos kapcsolatban legyen szűkebb és tágabb működési környezetével, partnereivel, ügyfeleivel, munkatársaival, valamint a tevékenységét kívülről vagy belülről befolyásoló véleményvezérekkel. Sokan úgy gondolják, hogy a kommunikáció egyenlő a reklámozással vagy – bővebben – az értékesítés-ösztönzéssel. Pedig ennél jóval több.”

A „Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettsége” elnevezésű útmutató a kötelezettségeken túl segítségként, praktikus, kézzelfogható útmutatóként is szolgál az uniós pályázatokon nyertes kedvezményezetteknek.

Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettsége

Valamennyi partnerintézmény épületére a fenti kiadványokban foglaltaknak megfelelően, a projekt megvalósításáról, tájékoztatási táblát helyeztünk el.

 

Nézettség számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa0
mod_vvisit_counterTegnap123
mod_vvisit_counterEzen a héten585
mod_vvisit_counterUtolsó héten4205
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7861
mod_vvisit_counterUtolsó hónapban5616
mod_vvisit_counterÖsszesen840476